Sikerekdóra  
Nyereségeim 12,5 óra után:

A felidéző képességem meglepő módon javult, rég elfeledett – velem megtörtént – eseményekre emlékeztem az ülés során. Érdekes volt megtapasztalni azt, ahogy az események láncolatai jöttek a felszínre. Az egyik legnagyobb élményt azonban az jelentette, hogy újra átéltem a születésem pillanatait - a vele járó kellemetlen érzéseket fizikailag is érezve. Születés előtti élmény „újra átélésében” is volt szerencsém, mely fantasztikus tapasztalat számomra.

Nyereségeim 37,5 óra után:
 
A fájdalmas emóciók kiauditálásával megszabadultam életem valamennyi fájdalmas élményétől, emlékétől, azok többé nem befolyásolnak. Óriási élmény volt átélni előző életeim történését, melyeknek során hihetetlen fizikai élményekben volt részem úgy, hogy jelenlegi egészségügyi problémámra is magyarázatot és megoldást kaptam.
 
Mások által is érezhetően, szemmel láthatóan sokkal jobb állapotot értem el, és ezt a mindennapokban tapasztalom, könnyedebben mennek a dolgaim.
 
Köszönöm szépen ezeket a hihetetlen és átütő élményeket Dóri!

J. R.

ramóna oca

Nyereségeim 12,5 óra után:

Már az első pillanattól kezdve, amikor a Dianetikáról hallottam, nagy érdeklődést keltett bennem. Annál is jobban vártam, hogy elkezdjük az auditálást. Számomra is hihetetlen, hogy mindössze egy intenzív után (12,5 óra auditálás) számos fájó emléktől, kellemetlen élménytől, fóbiától, frusztráló gondolattól és a mindennapjaimat befolyásoló rossz érzésektől megszabadultam. Igaz, ez hosszadalmas és türelmet igénylő folyamat eredménye, de megérte. Számtalanszor hatottak rám olyan fajta engramok (fájdalmas események), amelyek arra késztettek, hogy ne csináljam és nem szerettem volna az auditálást tovább folytatni. Ezeknek a leküzdését és mindent, ami az auditálás során velem történt, auditoromnak Dórinak köszönhetem. Bármilyen helyzetben türelmes és megértő volt velem. Egyszerűen éreztem, hogy biztonságban vagyok, és hogy mindent elmondhatok neki. Legfelemelőbb érzés, hogy nagyon sok problémámra a születésem előtti időkből találtunk magyarázatot, így küzdöttem le több éven át gyötrő kígyófóbiámat is. Minden auditálást követően teljesen friss, nyugodt és vidám voltam, tudván, egyre közelebb járok ahhoz, hogy többé ne befolyásoljon semmi a múltamból.
Elképesztő dolog, hogy van egy ilyen módszer, amivel minden ember élete jobb lehet, hisz ebben nem kell hinni, csak csinálni kell.
Megéri mindenkinek!

Még egyszer nagyon köszönöm Dóri!

N.Nelli
tanulóA párkapcsolati témában jártam ülésbe (auditálásba) és elég kemény konfrontálást (szembenézni valamivel) jelentett számomra, hogy rá tudjak nézni mi az, amit én tettem, hogy nem úgy alakul a magánéletem, ahogy azt szeretném. Az ülések végére a párom újra nyitott felém, pedig már úgy tűnt a kapcsolat a végére ért. Jó érzéssel töltött el, hogy ránéztem mit, miket tehetek másként, hogy egy tartós párkapcsolatot birtokoljak. Az igazmondás és őszinteség mögé bújva bántottam meg sokszor a páromat úgy, hogy erre hivatkozva hárítottam a felelősségemet, hogy valóban odafigyeljek rá.
Az ülés végeztével azonnal kaptam pozitív visszajelzést és a párom valóban igyekszik, hogy ez a kapcsolat működjön. Ezen vagyok én is és ettől érzem jól magam.
Köszönet az auditoromnak: B. Dórinak

H. Krisztián
llalkozóAuditálást kaptam és az egyik alkalom után, otthon iszonyú fejfájásom, hányingerem lett. Ez nem fordult még elő addig, ezért úgy döntöttem, hogy megyek vissza az auditálásra. Így is lett.
Leültünk egymással szemben és elkezdtük. Fantasztikus volt érezni, hogy ott van egy Lény velem szemben, és tudtam, hogy segíteni fog. És Ő is tudta. Bíztam benne, és tudtam, hogy tudja mit csinál, végtelen affinitással kérdezett és nyugtázott, és szépen haladtunk. Észre sem vettem, hogy a rosszullét mikor tűnt el. De nem volt ott, és ettől boldog voltam! A módszer működik! És Dóri tud segíteni! Ajánlom Bárkinek!
És köszönöm!

V. Gabriella
üzleti tanácsadóAlapvetően vidám ember vagyok, de régebben előfordult, hogy egy kudarc
vagy valami negatív esemény hatására napokig rosszkedvű, levert
voltam. Aggódtam bizonyos dolgok miatt, mert nem tudtam, hogyan fogom
megoldani a felmerülő problémákat. Néha megdöbbentem ismerőseim
viselkedésén. Nem értettem mit, miért tesznek. A munkámban és a
gyermekeim nevelésében is voltak gondjaim, amiket úgy éreztem, hogy
nem tudok megoldani.
Az auditálás óta folyamatosan jó kedvem van. Már nem aggódom, nem
problémázok a gondok miatt. Tudom, hogy mindent meg fogok oldani,
hiszen eddig is megoldottam.
Értem az embereket, tudom mit, miért tesznek.
Jelentősen jobban érzem magam. Nekem minden nap nevetéssel indul.
Magam is csodálkozom néha, hogy semmi nem aggaszt, szinte mindennek
örülök. Azok a dolgok, amik miatt régebben rosszkedvem volt már
nincsenek, mindet megoldottam, lerendeztem, eltüntettem.
Sokkal könnyebben kommunikálok az emberekkel. A gyerekeimmel is javult
a kapcsolatom. A munkámat  lelkesebben végzem. Minden nap örömmel
megyek dolgozni.
Jobb lett az életem.

R. Antal
vállalkozóNagyon szuperül érzem magamat. Az egész napom így telt el, valószínűleg éreztem, tudtam, hogy ma le fogok zárni.
Az egész eljárás alatt azt a döntést hoztam, hogy ezt a kis füzetet, minél nagyobb számban és nagyobb közönségnek kell terjeszteni. Ez az ALAP.
Amíg ezeket az elveket és erényeket egy személy nem tudja, nem alkalmazza, addig miért várunk el tőle magasabb tevékenységet. Amik előjöttek nálam hiányosságok, azokat gyorsan kezelni fogom, és utána szeretném sok barátomnak megmutatni ezeket az elveket.
Köszönöm Dóri a segítségedet az ülések alatt és közben.
Köszönöm Ronnak ezt a technológiát.

B. Tamás
informatikusAhogy haladtunk az auditálásban, egyre nyugodtabb és nyugodtabb lettem. Le tudtam venni a figyelmem olyan dolgokról, amik zavarták a mindennapjaim és a gyomoridegem is elmúlt. Sokkal jobban érzem azóta magam, igazából összehasonlíthatatlanul jobban. Köszönöm.

H. Éva
Állampolgári bizottság az emberi jogokért Alapítvány munkatársaHatalmas változásokon mentem keresztül. Nem gondoltam volna, hogy ennyire humanoid voltam ezelőtt. Most látom miért fontos ez mindenkinek és miért felbecsülhetetlen értékű az a képességem, amit visszakaptam, hogy látom a problémák forrását, és képes vagyok kezelni őket. Nem is tudom hogyan élhettem eddig enélkül!

Nagyon sok inger-reakció viselkedéstől szabadultam meg és most sokkal inkább öndeterminált vagyok, mint korábban. A terem érezhetően kitisztult és nagyobb. Olyan dolgokat is érzékelek, amit korábban nem. Sokkal bátrabbnak és bizonyos fokig lazábbnak érzem magam úgy egyáltalán az élettel kapcsolatban. Helyrejött apámmal a kapcsolatom, ami egy régi-régi probléma volt és ez nagyon megnyugtató érzés. Azt érzem, hogy simán mennek körülöttem a dolgok, nyugodtabb vagyok, és szívesen segítek, illetve elfogadok segítséget.

Az utolsó napokban úgy érzem javult az ítélőképességem, és nem vállalok olyat, amit esetleg később megbánnék, mert probléma lesz belőle. Dióhéjban ennyi.

Nagyon köszönöm az auditoromnak Dórinak, hogy én is rendelkezhetek ezekkel a csodákkal!

S. Tamás

tanfolyamfelügyelőVégtelen köszönet Boskovitz Dórának!
Hát mit is mondjak. Most vagyok a jelenben, ami a fizikai univerzumot illeti.

Itt megnyílt a kapu számomra, az a kapu, ami az életet, önmagamat és a reményt jelenti, az a kapu, amely boldogságot, stabilitást és önmagadba való hitet és a többiekkel való harmóniát jelenti!
Elindultam az örökké valóság felé!
Majd folytattuk a programomat és a különböző szinteken megtalált hibákat korrigáltuk, futtattuk.
Úgy éreztem magam, mint aki feljön a víz alól és vesz egy nagy levegőt és ekkor jöttem rá, hogy eddig fulladoztam.
Az életem kaptam vissza!
Rájöttem, hogy milyen csodálatos a standard eljárás és milyen csodálatos az auditálás.
Rájöttem, hogy milyen csodálatosan egyszerű az élet.
Megtanultam hogyan nevessek úgy, hogy közben ne akadályozzon a sírás!

Az auditálások végén mindig meg szokták kérdezni, hogy szeretnéd, hogy más is elérje ezeket a nyereségeket...

Mit is mondhatnék mást: Igen, Igen, Igen.

K. Ákos
Drogmentes Maraton Alapító
költő


picture