Bemutatkozás
 
Az auditálást több mint 10 éve kezdtem el, valójában már 17 évesen auditáltam, amióta Magyarországon ez elérhető, azóta pedig a magasabb szintű auditálásokat is megtanultam profi szinten, hogy bárkit Clearré tudjak auditálni.

Gyerekkorom óta vonzódom a különleges, ezoterikus dolgokhoz és mindig is érdekelt hogyan segíthetnék az embereknek, hogy jobbá, egészségesebbé váljanak.
Már 5 éves koromban orvos akartam lenni, mert azt gondoltam azzal segítek a legtöbbet.
1991-ben rátaláltam a Dianetikára és azóta tudom, hogy miért volt a fent említett különleges dolgok iránti vonzódásom. Rengeteget tanultam itthon és külföldön, sok tanfolyamot végeztem el a témában és sokat auditáltam.

Az auditálás felöleli mindazt a segítségnyújtást, amit mindig is kerestem és sokkal nagyobb mértékben képes segíteni az embereknek, mint bármely más szakma, amire én valaha is gondolhattam.
Megtanultam olaszul és angolul, így ezeken a nyelveken is tudom szolgáltatni az auditálást.
Többek között a Dianetika hatására, sok helyen jártam külföldön, pl. Los Angelesben, a Karib szigeteken, Dél Afrikában, ez utóbbi helyen én magam is auditálást kaptam.
1997-től összesen 1,5 évet töltöttem Koppenhágában, ahol az auditálással kapcsolatos anyagokat, könyveket, előadásokat fordítottam magyar nyelvre, hogy itthon is elérhetővé váljanak ezek az anyagok. Ezzel megkaptam azt a lehetőséget, hogy profi auditorrá képződjek.


                                                                               Boskovitz Dóra
                                                                  auditor

picture