Házassági tanácsadás

 - Miért hidegül el az ember egy idő után a párjától?

 - Igaz-e hogy 3 illetve 7 év elteltével az érzelmek szükségszerűen kihűlnek?

 - Miért szűnik meg a kezdeti lángolás a szeretett személy iránt?
 

smc

Az auditálásnak van egy speciális fajtája, amelyet kifejezetten párkapcsolatok rendbehozására fejlesztett ki L. Ron Hubbard, amerikai filozófus és kutató.

Ennek segítségével helyre lehet hozni egy kihűlt kapcsolatot, megoldani régóta fennálló ellentéteket, vitákat és elérni, hogy a két fél úgy szeresse egymást, mint megismerkedésük idején.

Ebben az auditálásban mindkét fél egy időben van jelen az auditor előtt.
Egy nagyon egyszerű eljárás segítségével és egy E-méternek nevezett eszköz segítségével a két fél megszabadul az ártó tettek és azok visszatartásának terhétől, amivel korábban nem tapasztalt szabadságérzet jön és a korábbi érzések, érzelmek feléledése.

Világszerte megszámlálhatatlan párkapcsolatot hozott helyre a Házassági tanácsadás auditálás és most már Magyarországon is elérhető!


Bővebb tájékoztatásért kattints a Kapcsolat menüpontra!
Nyereségeim a Házassági tanácsadásból

Amikor elkezdtük a tanácsadást még nem gondoltam, hogy ilyen változásokat képes előidézni. Most már azt mondom, hogy minden párnak meg kellene csinálnia akkor is, ha úgy látják, hogy nem haladnak a céljaik. Ha pedig problémák vannak a párkapcsolattal, akkor pláne.
A tanácsadás megszüntette a párommal az egymással szembeni nehezteléseinket, kezelte a tüskéket, amiket egymásnak okoztunk és helyreállította az ARK-nkat (jó, szeretetteljes kapcsolat) egymással. Ezzel teljesen új alapokra került a kapcsolatunk, ami nagyon nagy változást fog hozni az életünkbe.
Köszönöm Ronnak a technológiát, ami fantasztikus és az auditoromnak, Dórinak az ARK-ját - (affinitás, realitás, kommunikáció rövidítése - lásd fent), amivel rengeteget segített nekünk.

Nagyon köszönöm!

Sz. Anita
vállalkozóA Házassági tanácsadást csináltuk meg a párommal, ami számomra alapjaiban változtatta meg a nézőpontomat a párkapcsolatról, amiben éltem. Nagyon sok nehézséget éltünk meg együtt és azt gondolom, hogy a múltban elkövetett ártó tettek és visszatartások - amiket a személy egy ártó tett után nem mond el - igen kemény hatással voltak a kapcsolatunkra. Szörnyű volt szembenézni az általam elkövetett rémségekkel, de amit ellenem követett el a párom az furcsamód könnyebben volt kezelhető számomra. Az igazat megvallva nagyon sikeres és jó auditálásokat vittünk, nagyon jó ARK-ba (jó, szeretetteljes kapcsolatba) kerültünk és én sokkal jobban tisztelem, szeretem és nagyra becsülöm a páromat mint annál előtte tettem. Totálisan hátat fordítottam régi önmagamnak, mert rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább. Ne gondold kedves olvasó, hogy ez olyan könnyű, de megmentette az életemet, és nagyon hálás vagyok Ronnak, Dórinak, az auditoromnak és különösen a páromnak, hogy végigcsináltuk. Őszintén remélem, hogy meg tud majd bízni bennem annyira, hogy újra összekösse velem az életét, céljait, jövőjét egy új házasságban, ami fantasztikus lenne, mert egyszerűen imádom őt!

Tisztelettel,
T. Tamás
értékesítőpicture