Mi az auditálás?
Az auditálás egy egyszerű eljárás, amellyel a múltunkból bármilyen eseményt vissza tudunk idézni és ha fizikai vagy lelki fájdalmat tartalmaz, ezeket a fájdalmakat, feszültségeket meg tudjuk szüntetni.

Bár az auditálás nem gyógyítás, mellékhatásként pszichoszomatikus és egyéb betegségek  múlhatnak el akár hosszantartóak, akár rövid lefolyásúak. A múltunkban lévő, fájdalmat és öntudatlanságot tartalmazó események képesek nem kívánatos testi és lelki reakciókat okozni. De amint auditáltuk őket, többet nem tudnak hatni ránk.

Sokszor olyan események is napvilágra kerülnek, amelyekről korábban nem tudtunk, vagy nem emlékeztünk rá. Az  idő, hogy mikor történt velünk egy adott esemény, az auditálásnál nem számít, az elme képes megtalálni bármilyen régen történt eseményt és csökkenteni annak hatását.


Ingyenes bemutató auditáláshoz kattints a Kapcsolat menüpontra!

Szavak és kifejezések:


Auditálás:
A Dianetika technológiájának alkalmazása egy másik személyen.
Az auditálás egy nagyon sajátságos (egyedi, speciális) formája a személyes tanácsadásnak, amely segítséget nyújt a személynek abban, hogy ránézzen létezésére, s hogy növelje azt a képességét, hogy szembe tudjon nézni azzal, hogy ki is ő és hol van.

Auditor:
A Dianetika módszerét szolgáltató személy. Azt jelenti „valaki, aki meghallgat” (a latin audire szóból).

Clear:
Az optimális egyén, akinek többé nincsenek engramjai.

Engram:
Az öntudatlanság pillanata, amely testi fájdalmat vagy fájdalmas emóciót tartalmaz. Az engramok teljes feljegyzések, a legutolsó pontos részletig, minden érzékletről, ami a részleges vagy teljes öntudatlanság pillanatában jelen volt.

Dianetika
:
A szellemi egészség modern tudománya. Amit az elme (vagy lélek) tesz a testtel. (a görög dia = ”keresztül” és nousz = ”elme” vagy „lélek” szavakból.) 

E-méter:
Az elektro-pszichométer rövidítése. Önmagában az E-méter semmit sem csinál. Ez egy elektronikus eszköz, mely a mentális állapotot és az állapot változását méri az egyénben, és pontosabbá, valamint gyorsabbá teszi az auditálást.picture